Fotogalerij 2017

Training zaterdag 25 november 2017


Workshop "vliegen met roofvogels" zondag 3 september 2017

Voor de 3e keer dit jaar is er een workshop vliegen met roofvogels gegeven op het terrein van de Grensstreek door valkeniersbedrijf de Valkenhof. Ook deze keer was het zeer informatief en gezellig. Het weer was prachtig en de vogels deden het super!


Training zondag 20 augustus


Training en BBQ zaterdag 19 augustus


Training reddingshond donderdag 17 augustus 2017


Mooi gezicht als de schaapherder langs komt met zijn honden en kudde....zie je niet zo vaak

6 augustus 2017


Roofvogelworkshop De Valkenhof op zondag 25 juni 2017

Voor de 2e keer hebben Frans en Marga Hueben van de Valkenhof een workshop: vliegen met roofvogels op het terrein van De Grensstreek gegeven.

Deze keer was het weer niet zo optimaal met veel wind en wat regen maar dat kon de pret niet drukken. Alle deelnemers en gasten waren heel enthousiast en hebben genoten, ook al deden niet alle vogels precies wat van hun verwacht was. Maar dat maakt het wel weer uniek en het zijn gewoon dieren.... ook deze keer hebben wij weer een aantal mooie foto's gemaakt. 

Op 3 september is weer een workshop geplant, kijk op www.devalkenhof.nl


De Grensstreek vanuit vogelperspectief


Training bij Breukers Bouwmaterialen op zondag 1e pinksterdag 4 juni 2017

Met veel dank aan Ben Breukers van Breukers Bouwmaterialen in Winterswijk en het regelen van Marcel Oonk hebben wij op 1e pinksterdag mogen oefenen op het terrein van het bedrijf voor bouwmaterialen. Voor de eerste keer de afdeling puin voor reddingshonden gedaan. Eerst mochten de honden het terrein verkennen en overal op en overheen gaan. Dan zijn wij begonnen slachtoffers te zoeken. Alle honden deden het geweldig en wij zijn allemaal reuze trots op onze honden. Tijdens de koffiepauze mochten wij ook nog dank zij jarige Lenny naast alle andere lekkere dingen smullen van heerlijke slagroomwafels. 

Dit was een zeer geslaagde oefendag en zeker voor herhaling vatbaar!!!


Training zaterdag 20 mei en zondag 21 mei 2017


 Zondag 14 mei mochten wij met veel dank aan de voorzitter van Stichting Transit Oost, Remco Hijink, onze honden laten zoeken in een trein. 

Het was even wennen, voor de honden en voor ons was dit helemaal nieuw, maar wij en de honden hadden allemaal heel veel plezier. Dat doen wij zeker vaker!


11 mei is er onderstaand foto per toeval gemaakt:

Het uiltje zat gevangen in een staande buis en had er zelf niet meer uit gekund. Heel toevallig is die ontdekt en snel vrij gelaten natuurlijk. Wel even een foto gemaakt.


Pasen zaterdag 15 april 2017

Eerst trainen dan eieren eten.... mooi weer en gezellig!


Roofvogelworkshop zondag 12 maart 2017 van de Valkenhof

Met prachtig weer hebben Frans en Marga Hueben van de Valkenhof een zeer leuke workshop gegeven op het terrein van de Grensstreek. Iedereen heeft genoten van de prachtige vogels en het leuke programma.


Terreinonderhoud zaterdag 11 maart 2017


Training zaterdag 25 en zondag 26 februari 2017


Training zondag 22 januari 2017


Training zondag 15 januari

Mooi weer en leuke training voor onze toekomstige reddingshonden in de sneeuw


Zaterdag 7 januari 2017 - sneeuw en nieuwjaarsborrel